ДИПКУ

На 22.06.2024 г. ще се проведе онлайн курс на тема Ритъм и игровизация при деца и ученици със СОП           На 25.06.2024 г. ще се проведе присъствен курс на тема Работа с юноши: Адлериански подход          

Работа с юноши: Адлериански подход  

Работа с юноши: Адлериански подход 0
код: 3428
Описание: "Работа с юноши: Адлериански подход" е дидактическо и практическо обучение, фокусирано въру разбирането на юношите, в този преходен период - от детството към зрелостта. Акцентът ще бъде върху прилагането на теорията и практиката на адлерианската психология по отношение на юношите. Обучението ще се проведе, използвайки теорията на Алфред Адлер и ще подчертае емпатията, насърчението, равенството, етиката и образованието като теоретични и практически аспекти.
Предназначение: Курсът е подходящ за широката общественост, психолози, консултанти, социални работници, учители, родители и всеки, който се интересува от научаването на повече за концепциите и приложенията на индивидуалната психология на Алфред Адлер.
Дата на провеждане: 25.06.2024 г.
Форма: присъствена - гр. София, ул. "Княз Борис I, 133, ет.1
Кредити: 1 брой
Цена: 120.00 лв.
Лектор: д-р Уес Уинджит
Осигурен е превод на български език!
Местата са ограничени!

Желаещите фактура или сключване на договор, да заявят това още при самата регистрация, заедно със списък на участниците в обучението.
Удостоверенията за завършено обучение ще бъдат качени в профилите на участниците в срок до 10 работни дни след провеждане на обучението.
Цена
120,00 лв
Всички цени са в BGN, с ДДС