Конкурс „Моята добра STE(A)M практика“ организиран от ДИПКУ – Стара Загора
STE(А)М обучението в последните години навлиза с все по-бързи темпове в българското образование. Този подход съчетава теорията и практика, като учениците се подготвят за реалния живот. STE(А)М обучението спомага за повишаване на интереса на учениците към природните науки, технологиите, инженерството, изкуствата и математиката.

Конкурсът се провежда в следните категории:
  • STE(А)М в детските градини;
  • STE(А)М в природните науки;
  • STE(А)М в хуманитарните науки;
  • STE(А)М в изкуствата, музиката и спорта;
  • STE(А)М в математиката, информатиката и информационните технологии.

     
Споделете с нас своята добра практика в областта на STEAM като попълните формуляра до 17.00 часа на 17.04.2022 г.
Най-добрите идеи ще бъдат публикувани в електронно списание „Педагогически форум“. Учителите, които са ги споделили ще получат покана за участие в кръгла маса за STE(А)М обучението на XXII Международен педагогически форум на тема „Човешките ценности и виртуалните предизвикателства в образованието” в курортен комплекс Албена. Всички участници ще получат електронен сертификат.

Награди:
* Първа награда във всяка категория получават грамоти и право за участие в XXII Международен педагогически форум на тема „Човешките ценности и виртуалните предизвикателства в образованието”, като таксата за участие и настаняване (159 лв.) се покрива от ДИПКУ - Стара Загора.
  • Класираните на 2 и 3 място във всяка категория получават грамоти и правото да се включат безплатно в едно краткосрочно обучение на ДИПКУ до края на 2022 г.
  • Всички участници в конкурса получават сертификати за участие и ваучер на стойност 20 лв. за краткосрочен курс, организиран от ДИПКУ в периода април - юли 2022 г.

  За да участвате в конкурса:

Попълнете формуляра

Pedagogicheski-i-tehnologichni-aspekti-na-STEAM-obrazovanieto-v-uchilishte-0-ddd1e86b-800-jpg-qcgv