ДИПКУ

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ НА КРАТКОСРОЧНИ КУРСОВЕ 12.07-25.07.2024 г.           На 13-14.07.2024 г. ще се проведе присъствен курс на тема Монтесори подходът в ДГ - "Помогни ми да го направя сам"          

Грижа за себе си – БЕЗПЛАТЕН уебинар за преподаватели и педагогически специалисти
ДИПКУ, ТрУ Ви кани на поредния от серията безплатни онлайн семинари, предназначени за педагогически специалисти, преподаватели и хора, работещи в образователна среда. Обучението ще се проведе на 05.11.2021 г. от 16.00ч. до 18.00ч. чрез платформа zoom.
  
Описание
В следствие на пандемията всички преподаватели, педагогически специалисти са изправени пред значителни промени и препятствия в личния и професионалния си живот. Този семинар е предназначен да помогне на хората избрали призванието да преподават, да се справят по-успешно със стреса и да повишат благополучието си.
 
Грижата за себе си е свързана с грижата за ума и тялото, чрез активно предприемане на стъпки за подобряване на личното благополучие. Грижата за себе си подпомага устойчивостта, подобрява уменията за справяне със стреса и поддържане на баланса между работата и живота.
 
Какво ще бъде представено в онлайн семинара:
•    Какво казва науката за активната грижа за себе си и уменията за справяне;
•    Как да правим оценка на личностното благополучие и стратегии за грижа за себе си;
•    Да откриваме на препятствия и предизвикателства, които водят до пасивно отношение при грижата за себе си;
•    Всеки участник ще може да си вземе редица нови и реално-приложими стратегии за грижа за себе си.
 
За лекторите:
DSC06380-jpg-t3xa
Доц. д-р Джон Спери (https://www.lynn.edu/campus-directory/people/jonathan-sperry) е преподавател в Университет Лин във щата Флорида
Проф. д-р Дебра Еънбайндър
DebraAinbinder-20160513-001-web-800x800-jpg-ck15
(https://www.lynn.edu/campus-directory/people/debra-l-ainbinder) с заместник декан, преподавател и ръководител катедра Консултиране и психология, Университет Лин във щата Флорида.  
Забележка: обучението се провежда на английски език, като е осигурен превод на български език.


При желание за участие, моля подайте заявление за участие:
Заявление за участие