ДИПКУ

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ НА КРАТКОСРОЧНИ КУРСОВЕ 12.07-25.07.2024 г.           На 13-14.07.2024 г. ще се проведе присъствен курс на тема Монтесори подходът в ДГ - "Помогни ми да го направя сам"          

Стратегии за окуражаване: Работа с ученици и родители за изграждане на общност
На 06.11.2021 г. стартира курсът "Стратегии за окуражаване: Работа с ученици и родители за изграждане на общност - Адлериански подход" с проф. д-р Уес Уинджит.
Продължителност: 6 срещи по 2 часа - от 16 до 18 часа, веднъж седмично.
Заявка за включване в курса може да направите тук

В рамките на обучението се предлага възможност за участие със стипендия, равностойна на таксата за обучението. Моля, ако имате желание да кандидатствате или бихте искали да номинирате колега, обосновете кандидатура тук.

Обратна връзка от участници в обучението през 2020 г.:
"Обучението беше по-различно от всички досегашни, в които съм участвала. Тук всеки допринасяше с нещо и по този начин всички се учехме един от друг. Всички бяхме и от страната на учещи се и от страната на обучаеми. Обучението ме накара да се замисля върху доста неща, които не съм използвала достатъчно в работата си и не на последно място в отношението си към семейството-а именно да благодаря повече, да окуражавам, да подкрепям. Благодаря!"

"Ако вълшебства се случват - това беше обучението с Уес! Невероятна визия за развитие на ДИПКУ - Ст. Загора, невероятна организация и изпълнение! С пожелание да запазите вдъхновението, смелостта, куража за доближаването на далечните хоризонти към българските такива и към създаването на общност! БЛАГОДАРЯ!"

"Изключително впечатлена и благодарна за емоцията, която създава преподавателят и за материалите, които ни предостави и особено от начина на преподаване. Благодарим и за отличния превод в ефир, който допринесе за положителната и предразполагаща атмосфера. Очаквах всяка следваща среща с интерес и нетърпение.
Много практични, леснон приложими, с голяма ефективност методи за окуражаване и разбиране личността на ученика.Много ценни съвети и за мен самата, за собствено ми окуражаване напредък във вътрешното самопознание и в очакване на следващото обучение!"

249278526-343959554197966-6684846307617822869-n-jpg-lg6d