Уебинар: Травма-информиран подход в образователна среда

ДИПКУ при Тракийски университет има удоволствието да Ви покани на уебинар на тема „Травма-информиран подход в образователна среда“ с лектор доц. д-р Джон Спери.

Дата: 10.04.2021 г.

Час: 16.00 ч.

Място на обучението: Zoom

Такса: безплатно

Регистрация за участие в уебинара можете да направите тук до 08.04.2021 г.

За обучението:

В уебинарa си, Джон Спери ще представи основните принципи при работа с травма приложими в образователна среда и ще дискутира възможностите за развиване на травма-информирана среда подкрепяща социално и емоционално учене.

В практико-приложния уебинар, ще бъдат представени шестте принципа на травма-информиран подход  както и начинът, чрез който те могат да бъдат приложени в образователния процес: безопасност, доверие, подкрепа от връстници, сътрудничество, овластяване и културни/исторически влияния.

За обучителя:

Доц. д-р Джон Спери е преподавател в Университет Лин във щата Флорида, главен редактор на Списанието по Индивидуална Психология, паст-президент на Северно-Американското общество по индивидуална психология, Специалист по консултиране към центъра по консултиране в Атлантически Университет Флорида, автор на множество публикации и проучвания.

Забележка: Уебинара ще се проведе на английски език, като е осигурен превод на български език

Участниците ще получат сертификат за участие (без кредити).

За повече информация e-mail: vera.todorova@trakia-uni.bg